Спорт

Обрадовић оштро по лиги и судијама: Шиканирање какво никад нисам доживео

Тренер Партизана Жељко Обрадовић након пораза од Меге у другом полуфиналном мечу Кошаркашке лиге Србије, упутио је велике критике на рачун судија и организатора
Обрадовић оштро по лиги и судијама: Шиканирање какво никад нисам доживео© ATA Images

Партизан није искористио прилику да евентуалном победом избори пласман у финале КЛС-а.

Мегини талентовани момци приредили су изненађење и на свом паркету показали сјајну кошарку и уписали победу којом су изједначили у серији.

Након пораза у другом сусрету у полуфиналној серији, тренер Партизана Жељко Обрадовић, имао је оштре замерке и критике на рачун судија.

"Нису баш околности за конференцију за штампу. Ова лига је таква, то се види. Да ја први пут у животу говорим судијама на Ви, а они мени са ти. И то шиканирање у току утакмице нисам доживео. У овим годинама то да доживљавам. Да у овим годинама се обраћам са Ви, а он мени каже седи доле, пусти мене да судим. Да му се најнормалније обраћам, да се обраћам за челенџ. Таква је ова лига, али већ сам после задње утакмице наговестио на шта ће то да личи и како ће то да буде", рекао је Обрадовић.

Искусни српски стручњак рекао је да није изненађен.

"Ту нема изненађења, све је то нешто што смо очекивали. Ваљда ће неко повести рачуна, не знам ко ће. Ту је господин делегат, њему сам се обраћао у току утакмице, имао сам лепу сарадњу са записничким столом и хвала им, али против неких ствари не можете. То се зна шта је и како је", подвукао је Обрадовић.

"Мајсторица" ће одлучити другог финалисту домаћег првенства, а Партизан ће бити домаћин тог меча у четвртак.

image