Спорт

Стојковић после првог тренинга "орлова": Сви играчи здрави и мотивисани

Фудбалери су почели са припремама за ЕУРО који наредног месеца стартује у Немачкој

Група фудбалера репрезентације Србије која се нашла на коначном списку за Европско првенство одрадила је у уторак први тренинг, упркос томе што је 3. јун званични УЕФА датум почетка припрема.

"Сви ови играчи нису имали разлога да дођу раније, разговарали смо са њима и уверили се да схватају озбиљност припрема за Европско првенство. Атмосфера је сјајна што се може видети и по осмесима током целог тренинга", рекао је селектор "орлова" Драган Стојковић Пикси.

"Сви су здрави што је за мене најважније. Мотивација је на изузетно високом нивоу. Чекамо остале момке да нам се придруже и да већ у Бечу почнемо са кључном фазом припрема за прву утакмицу. Имамо у Старој Пазови лепо време, одличан терен, велику жељу и све друге неопходне услове за један квалитетан рад", рекао је Стојковић за сајт ФСС и упутио честитке младожењама Немањи Гудељу и Андрији Живковићу.

Селектор Србије ће изаћи пред медије у петак од 11.00 часова на првој званичној конференцији пред ЕУРО.

Првом тренингу у Старој Пазови присуствовали су председник ФСС Драган Џајић, директор А тима Стеван Стојановић, директор свих селекција Ненад Бјековић и први човек ФС Београда Марко Здравковић.

image