Спорт

Обрадовић: Одиграли смо озбиљну и одличну утакмицу

Тренер кошаркаша Партизана задовољан је због пласмана његове екипе у финале плеј-офа КЛС
Обрадовић: Одиграли смо озбиљну и одличну утакмицу© Dusan Milenkovic/ATAImages

Партизан се пласирао у финале плеј-офа Суперлиге Србије, пошто је победио Мегу 96:68 у трећој утакмици полуфинала.

"Честитам екипи Меге и тренеру Марку Бараћу на сјајној сезони. Што се утакмице која је остала иза нас, решена је у првој деоници, коју смо одиграли на изузетно високом нивоу у оба смера. Лепо је видети два нова и млада играча на паркету, а радује ме да Димитријевић и Дрезгић нису срљали, јурили поене, него су играли озбиљну утакмицу. Задовољан сам због пласмана у финале", изајавио је Обрадовић на коференцији за медије.

Обрадовић је похвалио своју екипу која је успела да одигра боље у односу на прошлу утакмицу када је Мега савладала Партизан и осврнуо се на предстојеће финале са Звездом.

"Радује ме чињеница да смо исправили грешке из другог меча, посебно у одбрани, која је била неупоредиво боља. Истовремено, сигуран сам да може да буде много боља и чвршћа. Звезда има велики квалитет, не прети нам само опасност од Теодосића, Недовића и Дос Сантоса. Пантер је повређен, тек ћемо сутра знати каква је ситуација, проблема са повредом има и Смаилагић. Даћемо све од себе са расположивим снагама које будемо имали", закључио је Обрадовић.

Прва утакмица финала играће се трећег јуна од 18.30 када ће Звезда бити домаћин, шампион ће бити екипа која прва дође до две победе.

image