Спорт

Руси баш воле Србе - ЦСКА тражи тренера, кандидати Ивић и Николић

Московски великан има неколико имена на листи потенцијалних решења, а посебно се истиче донедавни тренер Краснодара Владимир Ивић
Руси баш воле Србе - ЦСКА тражи тренера, кандидати Ивић и НиколићGetty © NurPhoto / Contributor

ЦСКА из Москве тренутно је у потрази за новим тренером уочи припрема за нову сезону, а чак два српска стручњака повезују се у руским медијима са клупом "армејаца" - Владимир Ивић и Марко Николић.

Ивић, донедавни тренер Краснодара, није добио прилику да се бори за титулу у Премијер лиги Русије иако им је донео наслов јесењег првака.

Убрзо га је клуб сменио на старту другог дела сезоне, што је Краснодар на крају можда и коштало титуле, пошто су у неизвесној трци завршили иза шампиона Зенита.

Од тада је Ивић без ангажмана, а руски новинар Иван Карпов тврди да ЦСКА у овом тренутку разматра између неколико имена. Најозбиљнији кандидат поред Ивића је и Игор Осинкин, тренер Крила Совјетов.

Међутим, наводи се да никоме још није понуђен никакав уговор, ЦСКА се још увек није званично растао са тренером Владимиром Федотовом, иако се то очекује.

Наводно, на радару ЦСКА је и Марко Николић, бивши тренер Партизана, али и московске Локомотиве, који се недавно растао са Шабаб Ел Ахлијем из Уједињених Арапских Емирата.

image