Спорт

Рубљов беснео у поразу, па признао: Проблем је глава, "пукао" сам!

Руски тенисер Андреј Рубљов разочарао је на Ролан Гаросу испадањем већ у трећем колу после пораза од Матеа Арналдија 3:0
Рубљов беснео у поразу, па признао: Проблем је глава, "пукао" сам!Getty © NurPhoto / Contributor

Рубљов је имао јако лош дан на терену, а сусрет је обележио и велики број његових излива нервозе и беса услед слабе игре.

"Разочаран сам, не памтим да сам био гори на гренд слемовима. Мислим да је ово био први пут да сам био овако лош. Мислим да проблем није била концентрација, него што сам себе спуштао доле, а Матеу сам дао крила, играо је први сет невероватно. После тога је било тешко", рекао је Андреј.

Он је недавно освојио мастерс у Мадриду.

"Не знам (уздах), имао сам одличан резултат у Мадриду. И сада играм добро, напредујем, проблем је глава. Данас сам 'убио' себе и то је то. Генерално, мислим да сам имао много шанси, нисам их искористио, после сам 'полудео'. Имао сам толико шанси да поново поведем, нисам успео, на крају сам све то чувао у себи и када је био други брејк у другом сету, е тада сам пукао", рекао је Рубљов.

Рубљов каже да је пре меча све било у реду.

"Правио сам глупе грешке. Када је био брејк могао сам да га направим, као и у тајбрејку. Играо сам без емоција тај други сет и успео сам да вратим сервис. Колабирао сам, изгубио емоције и на крају се тако завршио други сет. Он је заиграо невероватно. Када то радите, тешко је вратити се", истакао је руски тенисер.

image