Спорт

Бајерн жели капитена Манчестер јунајтеда - Фернандеш лидер Бавараца?

"Црвени ђаволи" имају много посла у предстојећем прелазном року, а све би могло да закомпликује интересовање немачког великана за њихову прву звезду
Бајерн жели капитена Манчестер јунајтеда - Фернандеш лидер Бавараца?Getty © Richard Sellers/Allstar / Contributor

Челници Бајерна заинтересовани су за капитена Манчестер јунајтеда и португалског фудбалског репрезентативца Бруна Фернандеша, преноси британски "Сан".

Британски медији наводе да је руководство Бајерна контактирало менаџере португалског фудбалера, који има уговор са Манчестер јунајтедом до 30. јуна 2026. године.

Фернандеш је прошле недеље изјавио да жели да остане у клубу са "Олд трафорда", међутим, британски медији преносе да челници Манчестер јунајтеда још нису одлучили да ли ће Ерик Тен Хаг и наредне сезоне да предводи енглески клуб.

Такође, још није познато какве ће бити амбиције Јунајтеда у наредној сезони. "Сан" тврди да је руководство Бајерна одлучно у намери да ангажује Фернандеша, који би наредне сезоне требало да буде један од лидера у немачком клубу.

Фернандеш (29) је члан Манчестер јунајтеда од 2020. године, а ове сезоне је одиграо 48 утакмица у свим такмичењима за енглески клуб и постигао је 15 голова.

image