Спорт

Он не напада Србију - Енглези открили: Саутгејт већ прецртао Медисона

Фудбалер Тотенхема први је од седморице који морају да отпадну са проширеног списка уочи коначне одлуке Герета Саутгејта
Он не напада Србију - Енглези открили: Саутгејт већ прецртао МедисонаGetty © Eddie Keogh - The FA / Contributor

Фудбалер Тотенхема Џејмс Медисон неће играти за репрезентацију Енглеске на предстојећем Европском првенству у Немачкој, преноси "Би-Би-Си".

Медисон (27) је био на ширем списку селектора Енглеске Герета Саутгејта од 33 играча за предстојећи континентални шампионат, али ипак неће путовати у Немачку.

"Би-Би-Си" подсећа да је Медисон играо пре три дана у пријатељском мечу са Босном и Херцеговином (3:0), али се истиче да је Саутгејт у среду увече саопштио Медисону да не рачуна на њега на предстојећем Европском првенству.

Због тога је фудбалер Тотенхема већ напустио тренинг камп репрезентације Енглеске. Он је за Енглеску одиграо седам утакмица, али се није изборио за место на турниру услед великог броја квалитетних играча који играју на његовој позицији офанзивног везисте.

Саутгејт ће у петак саопштити коначан списак од 26 фудбалера, који ће играти на континенталном шампионату у Немачкој. Европско првенство ће бити одржано од 14. јуна до 14. јула, а Енглеска ће играти у групи Ц са Србијом, Словенијом и Данском.

image