Спорт

Звезда случајно открила своје трансфере, процурео списак из канцеларије

Током постављања једног видео-снимка из просторија клуба, Црвена звезда је несмотрено објавила списак играча које жели да доведе, али и да прода из клуба
Звезда случајно открила своје трансфере, процурео списак из канцеларијеGetty © Srdjan Stevanovic

Није ово први пут у свету фудбала да навијачи неког клуба случајно сазнају имена играча које њихов тим жели да доведе или прода.

Ипак, Црвена звезда је направила несвакидашњи пропуст када је поделила видео-снимак, на којем се види табла у просторијама клуба, са трансфер плановима тима.

Судећи према списку играча, јасно је да је пред црвено-белима узбудљиво лето и период прелазног рока.

Сазнало се да је готово известан долазак Пуме Родригеза, крилног нападача Панаме и да ће тај трансфер бити плаћен три милиона евра

Са табле се може прочитати да је српски клуб "завршио" левог бека Сеола Јунг Вуа из Јужне Кореје, члана Улсана који би био плаћен 1,2 милиона евра.

Потрвђује се и долазак Далсија без обештећења.

Наводи се да се тражи шпиц, као и везни играч који би био плаћен између три и четири милиона евра.

Од имена која се разазнају са списка, издваја се свакако и румунски репрезентативац Разван Марин из Каљарија.

Жели освајач "дупле круне" и талентоване домаће играче, па је тако у шпицу замишљен талентовани Михајло Цветковић из Чукаричког.

Не открива табела из просторија клуба само долазне, већ и одлазне трансфере Црвене звезде.

Поред Османа Букарија, који је већ напустио клуб за шест милиона евра, на табли се налазе и Хванг (седам милиона), Шериф Ендиаје (шест), Стефан Лековић (четири), Омри Глазер (пет), Марко Стаменић (четири) и Жан-Филип Красо (један милион).

image