Спорт

"Професор на терену и наредне сезоне" - Теодосић продужио уговор са Звездом

Српски плејмејкер Милош Теодосић, продужио је уговор са Црвеном звездом до 2025. године, саопштио је тим са Малог Калемегдана
"Професор на терену и наредне сезоне" - Теодосић продужио уговор са Звездом© KK Crvena zvezda

Црвено-бели су са великим одушевљењем саопштили вест о продужетку уговора искусног играча.

"Останак лидера ове екипе на терену и у свлачионици представља огромно појачање за КК Црвена звезда за који је Милош претходну сезону одиграо са великим успехом, али и мотивацијом и жељом да помогне клубу и тиму у сваком смислу", наводи се у саопштењу Црвене звезде.

"Суве бројке које је остварио наступајући у четири такмичења, не могу да дочарају утицај који је Звездина четворка имала у претходној сезони на терену и у свлачионици. Завршнице свих такмичења у којима је помогао да наш клуб осваја трофеје, почев од Купа Радивој Кораћ у Нишу који је одиграо на једној нози, завршнице АБА лиге или појединих утакмица Евролиге (МВП 16.кола Евролиге са Макабијем) показале су зашто је за КК Црвена звезда од изузетне важности да има Милоша Теодосића, лидера, Звездаша и играча таквог квалитета и у наредној сезони", додају из редова шампиона Србије и Јадрана.

У домаћим медијима појавила се информација да би Милош Теодосић највероватније могао да заврши каријеру у вољеном клубу.

Током каријере, искусни плејмејкер играо је још за ФМП, Борац, Олимпијакос, ЦСКА, ЛА клиперсе и Виртус.

Са кошаркашком репрезентацијом Србије, освојио је сребрне медаље на Олимпијским играма, Светском и Европском првенству.

image