Спорт

РТ Балкан на ЕУРО: Рус у дресу Митровића навија за Србију – "Њега обожавам, даће гол Словенцима"

Два дана остало је до утакмице између Србије и Словеније на "Алијанц арени" у Минхену, а навијачи "орлова" скупљају се из свих крајева света
РТ Балкан на ЕУРО: Рус у дресу Митровића навија за Србију – "Њега обожавам, даће гол Словенцима"© RT Balkan/Nebojša Marković

Од репортера РТ Балкан Небојше Марковића са Европског првенства у Немачкој.

Очекује се да више од 20.000 навијача Србије бодри национални тим, када "орлови" буду играли други меч на Европском првенству у Немачкој.

Поред бројних српских фанова, подршку екипи Драгана Стојковића Пиксија против Словеније ће пружити и млади Рус Лука.

"Митар је један од мојих омиљених премијерлигашких нападача, па навијам за њега и Србију", рекао је млади Рус за РТ Балкан, који се похвалио и својим српским коренима.

Дрес Митровића је спреман, а спремна је и улазница за меч Србије и Словеније.

"Надам се да ће Србија победити, заслужили су тријумф и против Енглеске. Надам се да ће Митар постићи гол, као и Влаховић", рекао је Лука.

Похвале за игру српског тима дошле су и од једног енглеског навијача из Лондона.

У Немачку је дошао како би пратио Еуро, а одгледаће четири утакмице у четири града, укључујући два дуела "гордог албиона".

"Енглеска није изгледала уверљиво против Србије. Србија је одиграла прилично добро, могла је да извуче више. Мислим да може лако да прође групу и надам се да ће добро проћи. Мислим да могу доћи до четвртфинала, можда и полуфинала, ако буде повољан жреб", рекао је млади Енглез за РТ Балкан.

image