Спорт

Ивица Краљ: Неће бити лако против Динама, али Партизан је велики клуб

Спортски директор Партизана, Ивица Краљ, каже дас црно-белима неће да буде лако против кијевског Динама у другом колу квалификација за Лигу шампиона, али и истиче да је клуб из Хумске увек најбоље играо "овакве утакмице"
Ивица Краљ: Неће бити лако против Динама, али Партизан је велики клуб© Dusan Milenkovic/ATAImages

Жребом је одлучено да Партизан у другом колу квалификација за ЛШ игра против кијевског Динама.

Први меч је на програму 23. или 24. јула, а домаћин ће бити Динамо највероватније у Пољском Лублину. Реванш дуел је на програму недељу дана касније у Београду.

"Сви знамо какву јачину имају квалификације, као и сваки тим појединачно који је њихов учесник. Имамо само четри недеље испред нас, али и велики мотив да се покажемо у најбољем светлу против једне екипе каква је Динамо", рекао је Краљ после жреба у Ниону, преноси званични сајт клуба.

Он је истакао да фудбалери Партизана у четвртак одлазе на други део припрема за нову сезону.

"Тамо ћемо до 10. јула одмерити снаге са противницима који су на нивоу ЛШ и тако имати реалну слику пред почетак квалификација. Знамо да неће бити лако, али Партизан је велики клуб и увек је најбоље играо овакве утакмице. За екипу Динама не треба трошити речи, клуб са традицијом и изузетним тимом", додао је спортски директор Партизана.

Он је подсетио да ће црно-бели реванш меч одиграти без присуства навијача.

"Жао нам је што ћемо утакмицу код куће играти без публике будући да је на снази УЕФА казна од прошле године, јер присуство навијача даје посебну драж сваком такмичењу", закључио је Краљ.

image