Спорт

Селектор Португалије забринут за безбедност играча - Шта ако су некоме намере погрешне?

Тренер фудбалске репрезентације Португалије Роберто Мартинез изразио је забринутост за безбедност играча након што је неколико гледалаца упало на терен да би затражило селфи са Кристијаном Роналдом током и непосредно после победе његовог тима над Турском од 3:0 у Дортмунду
Селектор Португалије забринут за безбедност играча - Шта ако су некоме намере погрешне?Getty © Andrzej Iwanczuk/NurPhoto

Капитен Португалије Роналдо је позирао за селфи са младићем 20 минута пре краја меча, али петорица других су касније изашла на терен у очигледном покушају да се сликају са Роналдом.

Играч утакмице Бернардо Силва рекао је да је то "цена коју плаћамо што смо толико признати у свету фудбала и што имамо играча попут њега (Роналда) са нама".

Мартинез је, међутим, упозорио је да су "инвазије на терен" учиниле играче изложеним и да је требало да их спречи обезбеђење.

"То је забрињавајуће јер смо данас имали среће да су намере навијача биле добре. Мислим да сви волимо обожаватеља који препознаје ту велику звезду и велике иконе... али можете разумети да би дошло до веома тешког тренутка, ако би те намере биле погрешне", додао је Мартинез.

image