Спорт

Лучић се враћа у тим Звезде: Саиграчи ми помогли током опоравка

"Драго ми је што сам био део екипе током припрема на Златибору, упркос томе што сам радио по посебном режиму у смислу опоравка. Ипак, пријало ми је дружење са саиграчима", изјавио је фудбалер Црвене звезде Владимир Лучић
Лучић се враћа у тим Звезде: Саиграчи ми помогли током опоравкаGetty © Srdjan Stevanovic / Stringer

Млади офанзивац црвено-белих се опоравља од повреде руптуре предњег укрштеног лигамента левог колена. Он је са саиграчима одрадио први део припрема на Златибору.

"Упркос томе што сам од марта ван строја, свакодневно сам укључен у све што се тиче екипе. Много ми значи и подршка саиграча у овом процесу опоравка, који није нимало лак, али се трудим да останем позитиван. Схватио сам да је све то део фудбала и мислим да је најтежи период иза мене", рекао је Лучић, преноси званични сајт Црвене звезде.

"Није ми било лако у претходна четири месеца, али заиста сам временом прихватио чињеницу да сам повређен и да морам да слушам тренере и људе око мене како би се што спремнији вратио. Наравно, не жури се са повратком на терен, циљ је да ми колено буде потпуно спремно, а лично једва чекам поново да обучем Звездин дрес и заиграм на Маракани", додао је Лучић.

Он је говорио и о очекивањима за наредну сезону.

"'Дупла круна' се подразумева. Желимо да као и у претходној сезони покажемо да смо најбоља екипа у Србији. Наравно, желимо и да будемо конкурентни у Европи. Поново ћемо на јесен играти групну фазу, видећемо ког такмичења, али биће то велико искуство за све нас", подвукао је Лучић.

image