Спорт

Олмо поручио Енглезима пред финале: Имамо два играча који могу да вас униште!

Фудбалски репрезентативац Шпаније Дани Олмо изјавио је да је његов тим спреман за предстојеће финале Европског првенства против Енглеске
Олмо поручио Енглезима пред финале: Имамо два играча који могу да вас униште!Getty © Boris Streubel - UEFA / Contributor

Фудбалери Шпаније и Енглеске играће у недељу од 21.00 у Берлину у финалу Еура.

"Морамо да будемо опрезни са њима. Постигли су неколико голова у завршници мечева. Морамо да будемо опрезни 100 одсто, није битно да ли ћемо да играмо 90 или 120 минута", рекао је Олмо за Кадену СЕР.

Он тврди да селекција Шпаније има сјајне фудбалере, који праве разлику на терену.

"Наш капитен Алваро Мората је то рекао још на почетку турнира. Имамо играче, који су различити на индивидуалном нивоу, као што су Нико Вилијамс и Ламин Јамал. Они могу да униште противника један на један. Међутим, у репрезентацији имамо и играче који су освојили све у каријери, као што су Родри, Начо или Карвахал. Не плашимо се никога", додао је репрезентативац Шпаније.

Олмо (26) се осврнуо на изјаву селектора Енглеске Герета Саутгејта, који је рекао да ће Шпанија имати дан више одмора уочи финала.

"Нисмо се превише одморили ни за меч против Француске у полуфинал. Увек смо говорили да се за победу морате суочити са најбољим тимовима. Играли смо са свима и победили. Сада је ред на Енглеску, спремни смо", истакао је шпански фудбалер.

Олмо је члан Лајпцига, а поједини медији су објавили да би шпански репрезентативац по завршетку турнира могао да промени средину.

"Моји људи знају шта желим. Имам превише посла на Европско првенству да бих размишљао о другим стварима. Имам уговор са Лајпцигом, задовољан сам у овом клубу. Не би требало да буде никаквих проблема. Све што желим је да наставим да побеђујем", закључио је Олмо.

image