Спорт

Пикси прави револуцију: ФСС га подржао, селектор Србије спрема рез у репрезентацији!

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије дао је максмималну подршку досадашњем селектору Драгану Стојковићу Пиксију, који је најавио велике промене у играчком кадру већ од септембра
Пикси прави револуцију: ФСС га подржао, селектор Србије спрема рез у репрезентацији!Getty © Pedja Milosavljevic/DeFodi Images

Као што је најављено, Драган Стојковић Пикси остаје селектор А тима Србије, пошто је на видео седници од Извршног одбора ФСС добио максимално поверење и подршку.

Пикси је предао детаљан извештај о наступу националног тима на Европском првенству у Немачкој, који је Извршни одбор једногласно усвојио.

Селектор Србије је у извештају упознао чланове Одбора и са плановима у наредном пероду, а најављено је значајно подмлађивање сениорског тима већ од семптембра.

"Орлове" тада очекују мечеви у оквиру А Лиге нација против Шпаније у Београду и Данске у гостима - 5. и 8. септембра.

У марту наредне године почињу и квалификације за Мундијал у САД, Канади и Мексику 2026. године, а главни циљ је пласман на најважније светско фудбалско такмичење.

Селектор Стојковић најавио је да ће средином августа бити на располагању представницима медија за одговоре на сва питања.

image