Србија и Балкан

Вулин: Да је Вучић организовао акцију у Бањској, завршила би се на Проклетијама

Председник Србије има везе са Бањском колико и Џељаљ Свечља са здравим разумом, истакао је потпредседник владе Александар Вулин
Вулин: Да је Вучић организовао акцију у Бањској, завршила би се на Проклетијама© FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/bs.

Председник Србије Александар Вучић с Бањском има везе колико и приштински министар Џељаљ Свечља са здравим разумом – ни мало, поручио је потпредседник Владе Србије Александар Вулин.

Вулин је овако реаговао је данас на изјаву министра унутрашњих послова привремених приштинских институција да је председник Србије Александар Вучић директно учествовао у обуци групе која је учествовала у догађајима у Бањској и Звечану у септембру прошле године.

"Да је Александар Вучић организовао и наредио улаз српских снага на Косово и Метохију то не би радили цивили какве год јакне да су обукли, већ легалне снаге српске државе у службеним униформама, под својим заставама. И да је Вучић наредио акцију, операција би се завршила на Проклетијама, а ишла би - не преко Бањске, већ преко Приштине", поручио је Вулин.

image