Србија и Балкан

Адвокат: Започета процедура преузимања тела Фатона Хајризија

Аријанит Коци, којег је ангажовала породица убице српског полицајца Николе Крсмановића, изјавио је да још не зна где се Хајризијево тело налази
Адвокат: Започета процедура преузимања тела Фатона Хајризија© FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Породица убице полицајца Николе Крсмановића Фатона Хајризија овластила је адвоката Аријанита Коција да преузме његово тело од српских власти и он је тим поводом већ контактирао надлежне у Београду, преноси "Телеграфи".

Коци је за овај албански медиј потврдио информацију и додао да се данас састао са мајком Фатона Хајризија која му је дала овлашћење. 

"Она је дошла у моју канцеларију у пратњи Фатонијевог млађег брата. Одмах сам започео контакте са властима у Београду", рекао је Коци.

Он је додао да је у координацији са официром за везу с Приштином у Београду Јетишом Јашаријем, као и да је контактирао и Институт за судску медицину.

Коци је додао да још не зна где се Хајризијево тело налази.

"Још нисмо идентификовали где се налази тело преминулог. Могуће опције су Београд, Шид или Нови Сад. Чим добијем тачне информације, одмах ћу отићи. Надам се до сутра или прекосутра. Имам сву потребну документацију и наставићу са процедурама", рекао је Коци.

image