Србија и Балкан

Хетеми у Лепосавићу примио чланове "Илирских орлова": Промовишу "велику Албанију"

"Илирски орлови" је удружење које је основано у Немачкој, а како кажу чланови, ујединила их је "љубав према албанској традицији"
Хетеми у Лепосавићу примио чланове "Илирских орлова": Промовишу "велику Албанију"© Принтскрин/Фејсбук Љуљзим Хетеми

Нелегитимно изабрани градоначелник Општине Лепосавић Љуљзим Хетеми састао се данас у општинској згради за представницима "Илирских орлова", удружења чији су чланови познати по промоцији "велике Албаније", преноси "Коссев".

Хетеми је на Фејсбуку истакао да су чланови "Илирских орлова" саслушали све изазове са којима се суочава "црвено-црна" општина, алудирајући на Лепосавић, који је већински насељен Србима. Он је постао "градоначелник" нелегитимним изборима који су бојкотовали Срби.

"Имао сам задовољство да јуче у канцеларији примим младиће 'Илирских орлова', дали су топлину и другачији изглед нашој црвено-црној општини. Много им се захваљујем што су ме посетили и што су изразили жељу да чују све баријере и изазове са којима смо се суочавали од почетка до данас", навео је Хетеми.

"Илирски орлови" је удружење које је основано у Немачкој, а како кажу чланови, ујединила их је "љубав према албанској традицији".

"Велика Албанија је била, велика Албанија јесте и биће, Албанија има дубоке корене, и једног дана Албанија процветаће на овој планети", једна је од порука које ово удружење промовише преко друштвених мрежа.

У опису својих активности наводе и и да их је албанска традиција ујединила у Немачкој.

image