Србија и Балкан

Премијер Српске и још две особе повређени у удесу: Вишковић сутра наставља с редовним активностима

У саобраћајној незгоди су учествовала два путничка возила, а повређени су упућени у надлежне здравствене установе
Премијер Српске и још две особе повређени у удесу: Вишковић сутра наставља с редовним активностима© Antonio Ahel/ATAImages

Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић се добро осећа након саобраћајне незгоде у коме су лакше повређене још две особе, објавио је РТРС. потврђено је Срни у Полицијској управи Зворник.

Премијер је прегледан у Дому здравља Милићи и Општој болници Зворник, а након детаљног медицинског прегледа лекари су константовали лакше телесне повреде.

"Вишковић се осећа добро и сутра ће наставити са својим редовним пословним активностима", потврдила је саветница за медије председника Владе Данијела Пејић.

Поред Вишковића, у данашњој саобраћној незгоди, повређена су још два лица и како је потврђено из Болнице у Зворнику, њихово здравствено стање је добро и ван су животне опасности.

Директор Опште болнице у Зворнику Иван Поповић је раније за АТВ изјавио да су у несрећи повређена и два младића из Брчког, којима су  констатоване лакше повреде.

"Деветнаестогодишњи младић је прегледан и већ отпуштен на кућно лечење, док је 23-годишњак задржан на опсервацији. Нема тежих повреда ни ломова. Он је у тренутку несреће спавао, угруван је и превентивно је задржан", навео је Поповић, преноси РТРС.

У саобраћајној незгоди на магистралном путу у месту Тишча код Шековића, учествовала су два путничка возила,  од којих је једно возило штићене личности.

Тренутно је обустављен саобраћај на наведеној деоници пута због увиђаја.

Подсетимо да је 21. августа у Сарајеву нападнуто возило у којем се налазио министар безбедности БиХ Ненад Нешић.

"Непознати возач пресекао је путању кретања возила министра, упркос јасним упозорењима и наређењима овлашћених лица. Након што је нападач спречен у првом покушају, он је из траке супротног смера покушао да заустави возила министра Нешића и његовог обезбеђења", пише у саопштењу Министарства безбедности БиХ. 

image