Аљбин Курти у Северној Митровици, ухапшена двојица Срба (ВИДЕО)

Александра Арсенијевића је полиција привела и 8. августа ове године, јер је "спречавао званичне органе да обаве свој посао", то јест да префарбавају осликане заставе Србије

Лидер Српске демократије Александар Арсенијевић и потпредседник те странке Иван Орловић ухапшени су на шеталишту у Северној Митровици, саопштио је за "КоССев" Петрит Фејза из полиције такозваног Косова.

Они су ухапшени у северном делу Косовске Митровице, због звиждања у пиштаљку током боравка Аљбина Куртија у том делу града.

Претходно су из полиције најавили да ће им писати прекршајне пријаве. Из полиције  су навели да је Арсенијевић ухапшен због ремећења јавног реда и да ће остати у станици до изрицања прекршајне казне када ће бити пуштен на слободу.  

Арсенијевића је полиција привела и 8. августа 2024. године, јер је "спречавао званичне органе да обаве свој посао", то јест да префарбавају осликане заставе Србије.

Курти је тренутно у недавно отвореном ресторану брзе хране на шеталишту у Северној Митровици, а са њим је и челник тзв. косовског МУП-а, Џељаљ Свечља.