Србија и Балкан

И даље киша над Србијом: Увече престанак падавина

Најнижа сутрашња температура износиће од 7 до 11 степени Целзијуса, а највиша од 13 на северозападу до 19 степени
И даље киша над Србијом: Увече престанак падавина© FOTO TANJUG/ BEOINFO

У Србији ће сутра бити умерено до потпуно облачно и хладно, местимично са кишом, која ће престати после подне и увече, док ће највиша дневна температура бити од 13 степени на северозападу до 19 степени на југу и југоистоку Србије.

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, више падавина очекује се сутра у Војводини и деловима западне Србије. Дуваће слаб и умерен, на западу земље и планинама источне Србије још ујутру и пре подне повремено и јак, западни и северозападни ветар, после подне и увече у слабљењу и скретању на југозападни правац.

Најнижа сутрашња температура износиће од 7 до 11 степени Целзијуса, а највиша од 13 на северозападу до 19 степени на југу и југоистоку Србије.

И у Београду сутра облачно и хладно, повремено са кишом. Ветар слаб и умерен, западни, после подне у скретању на југозападни правац. Најнижа температура око 9, а највиша око 15 степени.

Увече се очекује постепени престанак кише у главном граду.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до понедељка, 23. септембра, биће постепено топлије, до петка променљиво облачно, у уторак суво, а затим местимично са кишом и локалним пљусковима углавном у западним, централним и јужним пределима.

За викенд и у понедељак претежно сунчано, само још у суботу на југозападу и југу уз променљиву облачност очекују се киша и локални пљускови.

image