Србија и Балкан

Конкурс РТ Балкан: Тражимо нова ТВ лица, новинаре, репортере, организаторе и продуценте

Биографије можете послати до 10. октобра 2024. године на jobs@rt.rs
Конкурс РТ Балкан: Тражимо нова ТВ лица, новинаре, репортере, организаторе и продуценте© РТ Балкан

РТ Балкан расписује конкурс за нова ТВ лица, новинаре, репортере, организаторе и продуценте и позива вас да постанете део међународног медијског тима РТ-а.

Данас светска информативна мрежа позната широм света, РТ је први међународни телевизијски канал покренуо 2005. године и једини је руски ТВ канал који је 11 пута био финалиста "Еми" награде. Добитник је бројних признања престижних међународних фестивала за своје репортаже, телевизијске прилоге, документарце, међу којима су награде на фестивалима у Њујорку, Кану, Монте Карлу...

РТ је 2013. године постао прва телевизијска мрежа која је премашила милијарду прегледа на Јутјубу, а 2020. био је први у свету међу ТВ мрежама са више од десет милијарди прегледа на својим каналима на овој платформи. До марта 2022. РТ је премашио 17 милијарди прегледа на Јутјубу и имао 30 милиона пратилаца.

Извештаје о актуелним светским збивањима, ударне вести и приче, интервјуе, репортаже и документарце РТ данас својим гледаоцима и читаоцима пружа на девет светских језика: руском, енглеском, арапском, шпанском, француском, немачком, српском, док је на кинеском и хиндију присутан преко друштвених мрежа популарним на овом говорном подручју.

Са својим ТВ програмом, РТ језички покрива цео свет.

Телевизијски програм РТ-а доступан је за више од 800 милиона гледалаца у више од 100 земаља света, а емитује се на енглеском, шпанском, арапском, француском и немачком језику.  

У новембру 2021. у Србији је покренут портал РТ Балкан на српском језику, којем ће се ускоро придружити и телевизија.

Тражимо нова ТВ лица и позивамо вас да се придружите нашем тиму. Тражимо и новинаре, репортере, организаторе и продуценте, а нудимо динамичан посао, високе професионалне стандарде РТ-а и богато међународно новинарско искуство које има ова медијска кућа.

Конкурс је отворен до 10. октобра 2024. године.

Пријаве на конкурс које садрже биографију (CV) са подацима о школовању и досадашњем радном искуству или обављеној пракси и фотографију потребно је послати на мејл - jobs@rt.rs.

Кандидати чије биографије буду узете у разматрање биће позвани на разговор.

Срећно и добро дошли!

image