Србија и Балкан

Градоначелник Лакташа за РТ Балкан: СНСД остварио изборни циљ

Потпредседник СНСД и градоначелник Града Лакташи Мирослав Бојић нагласио да је СНСД остварила изборни циљ и да је освојила власт у 70 одсто локалних заједница

"Ово је највећа изборна победа од када је формиран СНСД у Лакташима", изјавио је Мирослав Бојић, потпредседник СНСД и градоначелник Града Лакташи за РТ Балкан.

Он је додао да ће СНСД у овом граду освојити између 14 и 15.000 гласова. 

Он је захвалио свим бирачима и нагласио да су избори прошли у демократском духу и да ће покушати да оправда поверење свих грађана.

"Наредне четири године морамо бити одговорни и радити као и сада", обећао је Бојић.

Он је нагласио да је СНСД остварила изборни циљ и да је освојила власт у 70 одсто локалних заједница.

У неким општинама, попут Соколца и Угљевика, СНСД је, како каже Бојић, победио први пут од када је основана Република Српска. Он је честитао градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу и рекао да их овај изборни резултат обавезује да раде боље и да анализирају ситуацију у главном граду Републике Српске.

"СНСД води националну политику", нагласио је потпредседник ове странке и додао да су сви препознали притиске међународног фактора којем су изложени СНСД и Милорад Додик.

Он се осврнуо и на суђење Додику наводећи да Суд БиХ не би смео да праве представнике српског народа на овај начин третира и да покушава да их омаловажи процесом који је некоректан.

"Сигуран сам да су грађани на страни председника и наших циљева", нагласио је Бојић.

image