Србија и Балкан

Кнежевић: Све вас је Вучић обријао

Иако се у делу црногорских медија Србија и Вучић лично представљају као велика претња по Црну Гору, велико интересовање новинара владало је управо за Вучићеву конференцију
Кнежевић: Све вас је Вучић обријао© Antonio Ahel/ATAImages

Лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић коментарисао је данас посету председника Србије Александра Вучића Црној Гори и навео да би живот "домобрана од српског света живот био непрекидна и и болна вегетација залудности".

"Овако вазда могу да му прете с тастатура: 'Убит, посјећ, нагрит', и онда за ручком док броје лајкове, питају жене: 'Како му га рекох'", написао је Кнежевић на друштвеној мрежи Икс, па наставио:

"А жене ко жене паметније од својих мужева редовно их врате у стварност: 'Једи ту сарму, и не аветај, све вас је обрија на суво, и још сте му главу поставили да вас ошиша'", написао је Кнежевић.

Подсетимо, јуче је у Тивту одржан сусрет у процесу Брдо-Бриони, а учесник је био и председник Србије.

Иако се у делу црногорских медија Србија и Вучић лично представљају као велика претња по Црну Гору, велико интересовање новинара владало је управо за Вучићеву конференцију за медије.

Председник Србије одговорио је на питања новинара о наводном утицају Србије на изборе у Подгорици, али и о наводним претензијама Србије на Црну Гору.

Вучић је подсетио да је Црна Гора та која је признала независност 14 одсто територије Србије, односно Косова и Метохије, те да Србији није пало на памет да тако нешто уради Црној Гори.

Он је поручио и да ће у наредном периоду посетити Србе у Црној Гори, те да се нада да ће домаћи медији о тој посети известити са истим одушевљењем са каквим су јуче пренели вест да је председник Хрватске Зоран Милановић посетио Хрвате у Црној Гори.

Вучић је замолио Црну Гору да не шаље у Србију припаднике два криминална клана – шкљарског и кавачког, и истакао да би било око 120 људи мање у Београду да није било нарко бизниса у Црној Гори.

"Молим вас да упутите те људе да им не буде Београд главно место њиховог деловања. Нека раде овде хвала Богу, где су настали, како год хоће и докле им ви дозволите", рекао је Вучић.

image