Кнежевић: Све вас је Вучић обријао

Иако се у делу црногорских медија Србија и Вучић лично представљају као велика претња по Црну Гору, велико интересовање новинара владало је управо за Вучићеву конференцију

Лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић коментарисао је данас посету председника Србије Александра Вучића Црној Гори и навео да би живот "домобрана од српског света живот био непрекидна и и болна вегетација залудности".

"Овако вазда могу да му прете с тастатура: 'Убит, посјећ, нагрит', и онда за ручком док броје лајкове, питају жене: 'Како му га рекох'", написао је Кнежевић на друштвеној мрежи Икс, па наставио:

"А жене ко жене паметније од својих мужева редовно их врате у стварност: 'Једи ту сарму, и не аветај, све вас је обрија на суво, и још сте му главу поставили да вас ошиша'", написао је Кнежевић.

Подсетимо, јуче је у Тивту одржан сусрет у процесу Брдо-Бриони, а учесник је био и председник Србије.

Иако се у делу црногорских медија Србија и Вучић лично представљају као велика претња по Црну Гору, велико интересовање новинара владало је управо за Вучићеву конференцију за медије.

Председник Србије одговорио је на питања новинара о наводном утицају Србије на изборе у Подгорици, али и о наводним претензијама Србије на Црну Гору.

Вучић је подсетио да је Црна Гора та која је признала независност 14 одсто територије Србије, односно Косова и Метохије, те да Србији није пало на памет да тако нешто уради Црној Гори.

Он је поручио и да ће у наредном периоду посетити Србе у Црној Гори, те да се нада да ће домаћи медији о тој посети известити са истим одушевљењем са каквим су јуче пренели вест да је председник Хрватске Зоран Милановић посетио Хрвате у Црној Гори.

Вучић је замолио Црну Гору да не шаље у Србију припаднике два криминална клана – шкљарског и кавачког, и истакао да би било око 120 људи мање у Београду да није било нарко бизниса у Црној Гори.

"Молим вас да упутите те људе да им не буде Београд главно место њиховог деловања. Нека раде овде хвала Богу, где су настали, како год хоће и докле им ви дозволите", рекао је Вучић.