Србија и Балкан

Висока кинеска делегација у Србији: Вучић сутра са чланицом ЦК КП Кине Ли Сијаосин

Висока делегација Комунистичке партије Кине коју предводи Ли Сијаосин допутовала је у тродневну посету Србији током које ће се састати на највишим представницима Србије и руководством Српске напредне странке
Висока кинеска делегација у Србији: Вучић сутра са чланицом ЦК КП Кине Ли Сијаосин© SNS

Председник Републике Србије Александар Вучић састаће се сутра са чланицом Централног комитета Комунистичке партије Кине и директорком Канцеларије Државне комисије за реформу јавног сектора Ли Сијаосин.

Састанак ће бити одржан у 11 часова, у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Републике.

Висока делегација Комунистичке партије Кине коју предводи Ли Сијаосин допутовала је у тродневну посету Србији током које ће се састати на највишим представницима Србије и руководством Српске напредне странке.

Делегацију је синоћ на аеродрому "Никола Тесла" дочекала члан Председништва СНС и потпредседница Народне скупштине Марина Рагуш и пожелела им успешан и пријатан боравак у Србији, саопштено је из СНС.

До ове посете долази кроз успостављену сарадњу државе Србије и Народне Републике Кине, као и блиске страначке сарадње СНС и КПК чије су путеве трасирали председници Александар Вучић и Си Ђинпинг, додаје се у саопштењу.

image