Србија и Балкан

Вучић се састао са шефовима служби безбедности

Председник се састао са најважнијим људима из МУП, БИА, ВБА и ВОА, како би размотрио безбедносну ситуацију у држави
Вучић се састао са шефовима служби безбедности© TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Вучић се састао вечерас нешто пре 21 сат у Председништву Србије са шефом БИА-а Александром Вулином и министром полиције Братиславом Гашићем, сазнаје РТ Балкан.

Председник се састао са најважнијим људима из МУП, БИА, ВБА и ВОА, како би размотрио безбедносну ситуацију у држави која је нарушена опасним порукама изреченим на вечерашњем скупу екстремиста у Београду, где је Вучићу отворено запрећено убиством, пишу "Новости".

Очекује се да се размотри и улога појединих страних обавештајних структура које су давале ветар у леђа такозваним патриотама желећи да дестабилизују Србију, додаје лист.

Данас је у Новом Саду приведен Дејан Бобочек из Бачке Паланке који је на скуп против наводне издаје Косова и Метохије пошао наоружан.

Вечерас је у центру Београда одржан протестни скуп припадника ултрадесничарских организација, а догодили су се инциденти када је група демонстраната пробила заштитну ограду испред Председништва Србије.

На протестима десничара се са бине се обратио један од организатора протеста, који је на крају свог говора викнуо "Ко потпише - њега убише".

image