Мандић: Нудимо помирење, али не криминалцима и корупционашима

Председнички кандидат Демократског фронта Андрија Мандић поручио је да је за завршетак операције уклањања режима Мила Ђукановића потребно искуство

Председнички кандидат Демократског фронта Андрија Мандић поручио је да је политика тог савеза помирење, али и да то не важи, како је казао, за криминалце, корупционаше и оне који су опљачкали државу, већ за поштене људе који су некад гласали ДПС, а нису кршили законе.

"Тиме показујемо да смо већи и бољи од оних који су дуго владали Црном Гором. Ми имамо обавезу да сачувамо наш народ и ову земљу и зато водимо политику помирења. То је по људским и божјим законима најбоље за све", истакао је Мандић синоћ на конвенцији на Жабљаку.

Рекао је да је Демократски фронт повлачио паметне потезе у политици и захваљујући томе су, казао је, стекли велико искуства.

"Код млађих кандидата се, поред даровитости и енергије, примећује недостатак искуства. Конкретно, са Милатовићем смо направили договор да он буде градоначелник Подгорице. Чим му се указала прилика, оставио је то место, кандидовао се за председника и све што је обећао Подгоричанима је остало по страни", објашњава Мандић.

Тако, како каже, ти млади људи највише наносе штете себи и народ препознаје то неискуство и ужурбаност која није добар савезник у политици. Рекао је да предстоји период обнове Црне Горе.

"Наши људи запошљавају на стотине људи у профитабилним предузећима. Показује се да честити људи који неће да пљачкају народ и краду своје компаније, могу да ураде нешто добро за све", рекао је Мандић и поручио да је за завршетак операције уклањања режима Мила Ђукановића потребно искуство.