Србија и Балкан

Насилници у Звечану у униформи малтретирали жену са дететом (ВИДЕО)

Припадници специјалне Косовске полиције незаконито и против Устава такозваног Косова присутни су на северу КиМ, рекао је Игор Симић
Насилници у Звечану у униформи малтретирали жену са дететом (ВИДЕО)© FOTO TANJUG/ DOPISNIŠTVO KIM

Српска листа саопштила је да су "насилници у униформи" на раскрсници у Звечану са четири возила и наоружани дугим цевима малтретирали жену са дететом у наручју.

"Као што смо говорили на данашњој конференцији, на северу нису распоређени полицајци већ насилници у униформи који су мало пре на раскрсници у Звечану са четири возила и наоружани дугим цевима малтретирали жену са дететом у наручју. А ти Курти настави са провокацијама… мислиш да можеш како хоћеш, а докле ћеш…", навела је Српска листа синоћ на својој Фејсбук страници.

Српска листа је објавила снимак инцидента.

Потпредседник Српске листе Игор Симић раније у недељу је на конференцији за медије рекао да су припадници специјалне Косовске полиције незаконито и против Устава такозваног Косова присутни на северу КиМ, јер састав полиције мора да одражава етнички састав територије на којој се налазе.

Он је упозорио да, у случају да се не пусти ухапшени Милован Божовић и не престане репресија Куртијевог режима, српски народ то више неће трпети, нити прихватити, рекао је потпредседник Српске листе Игор Симић, на конференцији за медије Српске листе (СЛ) у северном делу Косовске Митровице.

image