"Новости": Курти забранио прелаз преко једног моста у Косовској Митровици

У северном делу Косовске Митровице људи су огорчени због хапшења Србина, а како "Новости", јављају, сада је забрањен прелазак преко моста у Бошњачкој махали

У Косовској Митровици је забрањен прелазак преко моста у Бошњачкој махали где се из јужног дела овог града прелази у северни, преносе "Новости".

На раскрсници у Бошњачкој махали где се улази у северни у јужни део град, налазе се такозвани косовски полицајци и једно блиндирано возило, док су три оклопна возила на мосту код Дудиног крша, од којих једно служи за разбијање демонстрација, преноси овај београдски сајт.

Тзв. косовске полиције има и на главном Ибарском мосту, али и у Колашинској улици, идући ка Три солитера. У Северној Митровци је мирно, а грађани су се разишли.

Већина продавница и кафића је затворена, међутим хапшење још једног Србина, Милуна Миленковића је изазвало велики револт и огорченост.

Постоји више мостова који служе за прелазак из северног и јужног дела града. Највећи мост који је на Ибру је затворен за саобраћај, а Курти је у једном тренутку хтео да мост буде отворен што би довело до великих сукоба.