Додик коси, а ко воду носи? (ВИДЕО)

Председника Републике Српске није мрзело да покоси траву покрај пута од Бањалуке до Клашнице, кад већ нико други није хтео

Дојадило је председнику Републике Српске Милораду Додику да гледа ижџикљалу траву око пута, па је зато сам дохватио косу и показао поприлично завидно умеће обарања откоса.

Раскомотио се председник, скинуо сако, и кренуо у борбу са неуређеном травнатом површином покрај пута од Бањалуке до Клашнице, док су поред њега пролазили аутомобили, а зачуђени возачи се питали да ли им се само привиђа или то  председник  стварно коси. Док су шофери који су га препознали трубећи поздрављали председника, оштра коса непрестано је фијукала…

Обрукали су се помало Додикови сарадници, који су ипак, док се председник презојавао, покрај њега само стајали и снимали га. Нико се моби није прикључио. Па чак ни радници комуналних предузећа које је Додик прве позвао.

"Већ сам интервенисао код надлежних да овај простор буде уредан, чист и покошен. Пошто верујем да се они угодно одмарају, одлучио сам да све сам покосим! Ово је последњи пут да радим њихов посао", објаснио је Додик како се десило да постане козбаша.

Посао је судећи по његовим објавама на Твитеру потрајао око сат времена, а Додик је иза себе оставио покошено травнато острво на раскрсници за насеље Шарговац.

Председник је овако практично објаснио ко у Босни и Херцеговини коси - док је одговор на питање ко у тој држави воду носи - засад ипак дилема.