Србија и Балкан

Ексклузивно на РТ Балкан: Како је косовска полиција зауставила Данила Вучића на Мердару (ВИДЕО)

Син председника Србије Видовдан је провео у јужној српској покрајини где се неколико пута нашао на мети косовских полицајаца
Ексклузивно на РТ Балкан: Како је косовска полиција зауставила Данила Вучића на Мердару (ВИДЕО)© M.M./ATAImages

Данила Вучића, сина председника Србије Александра Вучића јуче поново зауставила косовска полиција, приликом повратка са Косова и Метохије у централну Србију, показују ексклузивни снимци до којих је дошао РТ Балкан.

Косовска полиција је аутомобил у коме се возио Данило Вучић зауставила на административном прелазу Мердаре, а препирка између приштинских органа реда и председниковог сина трајала је око десетак минута.

Директор канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић, прецизирао је да је косовска полиција Данила Вучића прво зауставила у 8.45 часова код места Ајвалија, на путу ка Грачаници, затим у 12.45 у месту Труде код Подујева где су га терали да скине мајицу са натписом "Предаја није опција". Вучићев син на прелазу Мердаре је, како је Петковић рекао, заустављен трећи пут.

РТВ Дукађини јуче је објавила је снимак на коме се, како тврде, такође виде припадници полиције како заустављају сина председника Србије Александра Вучића. Како је наведено, аутомобил у коме се налазио син председника заустављен је, а од Данила је тражено да скине мајицу са "антикосовским" натписом.

image