Кнежевић у свом стилу: Грађани не брините, добили смо боћарски савез

Према прелиминарном списку расподеле ресора који су објавили медији, коалицији "За будућност Црне Горе" није припао ни један ресор

Лидер "Демократске народне партије" и и носилац листе коалиције "За будућност Црне Горе" (ЗБЦГ) Милан Кнежевић прокоментарисао је иронично, у свом маниру, преговоре о формирању нове владе Црне Горе.

"Поштовани гласачи, не брините, засад све иде у добром правцу: добили смо боћарски савез, издавање лежаљки у Валданосу, крампе за колектор у Ботуну. А сигурно нећемо дати ни хокејашки савез и авион за запрашивање комараца", наводи се у саопштењу.

Подсећамо да према прелиминарном списку расподеле ресора у новој влади који су објавили медији, коалицији "За будућност Црне Горе" није припао ни један ресор.

Председник Покрета Европа сад и будући мандатар Милојко Спајић, доставио је документ са десет принципа за формирање нове владе савезу ЗБЦГ што су поједини медији у Црној Гори оценили као неискрен позив јер им је поделом ресора ставио до знања да их не жели у влади, пише портал "Адриа".