Град и јаки пљускови уз ветар поново у Војводини: Нови Сад и околина на удару (ВИДЕО)

Прорачуни метеоролога за данас најављују нову промену која Србији доноси продор хладног фронта, облачно време, пљускове, јак олујни ветар и захлађење

Јако невреме на које је упозорио Републички хидрометеоролошки завод издао је стигло је на подручје Војводинеи донело јаку кишу и град уз налете олујног ветра.

Црни облаци који су се надвили над Новим Садом донели су невреме.

Како јављају корисници друштвених мрежа, град пада у Новом Саду и околини и значајно умањује видљивост при вожњи. 

Како су најавили у најновијој временској прогнози, очекују се интензивни пљускови са јаком грмљавином, град и јак олујни ветар.

"Грмљавинско невреме са подручја Славоније и Босне и Херцеговине, које се премешта у западно-југозападној струји, захватиће у наредних сат времена Срем и Бачку, а затим и подручје средњег и северног Баната премештајући се преко Новог Сада и Кикинде даље на североисток", наводи се у упозорењу РХМЗ-а.

Прорачуни метеоролога за данас најављују нову промену која Србији доноси продор хладног фронта, облачно време, пљускове, јак олујни ветар и захлађење.

Земље региона и централне Европе и данас стрепе од јаког невремена, након што је суперћелијска олуја током ноћи направила хаос у овом делу континента.