Ослобођен Србин кога су "косовски" специјалци привели на Бистричком мосту

Ради се о 26-огодишњем Александру Алагићу, спортисти који од хапшења Милуна Миленковића води кик бокс клуб у Северној Митровици

Србин ког су раније данас припадници специјалне јединице тзв. косовске полиције привели на Бистричком мосту, на магистралном путу Лепосавић - Митровица, пуштен је на слободу, потврдио је командир косовске полиције за регион север Ветон Ељшани.

Ради се о Александру Алагићу, спортисти који од хапшења Милуна Миленковића води Кик бокс клуб у Северној Митровици, а косовска полиција је на Бистричком мосту зауставила његово возило.

Како је Ељшани рекао за Танјуг, Алагић је био заустављен због саслушања и информативног разговора.

Ељшани: Алагић приведен по налогу Специјалног тужилаштва

Ељшани рекао је за "Косово онлајн" да је специјална јединица на Бистричком мосту привела Александра Алагића по налогу Специјалног тужилаштва и да ће након саслушања бити пуштен на слободу.

"По налогу Специјалног тужилаштва привели смо Александра Алагића. Специјално тужилаштво је наложило привођење због саслушања. Он није ухапшен, већ је приведен на информативни разговор. Када буде обављено саслушање он ће, највероватније, бити пуштен на слободу", каже Ељшани.