Вучић: Односи Србије и Мађарске на највишем нивоу, хвала Пастору

Увек је добро срести се са искреним пријатељем какав је Виктор Орбан и разговарати о још ближој и јачој сарадњи на многим заједничким пројектима од интереса за Србију и Мађарску, поручио председник након сахране Иштвана Пастора

"Односи Мађарске и Србије данас су на највишем нивоу захваљујући и нашем Иштвану Пастору, човеку који је годинама био најчвршћа карика у повезивању Срба и Мађара. Драги пријатељу, хвала и нека ти је вечна слава", поручио је председник Србије Александар Вучић након сахране и комеморације лидера Савеза војвођанских Мађара Иштвана Пастора.

"Увек је добро срести се са искреним пријатељем какав је Виктор Орбан и разговарати о још ближој и јачој сарадњи на многим заједничким пројектима од интереса за Србију и Мађарску, а у циљу бољег живота наша два братска народа", написао је председник на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав".

Вучић је претходно саопштио да је данас имао пријатељски разговор са председником Републике Српске Милорадом Додиком, председником скупштине Републике Српске Ненадом Стевандићем и председником скупштине Србије Владимиром Орлићем.

"Србија ће увек бити уз Српску", поручио је председник.

Вучић је објавио и фотографију са Додиком, Стевандићем и Орлићем са салаша винарије Звонко Богдан.