Србија и Балкан

Председник Скупштине Републике Српске: Избор је једноставан, верујем му јер има резултате иза себе

Ненад Стевандић истиче да Александра Вучића подржава јер јача војску и води уравнотежену политику између Истока и Запада
Председник Скупштине Републике Српске: Избор је једноставан, верујем му јер има резултате иза себе© Народна скупштина Републике Српске/РТ Балкан

Председник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић рекао је да Србију може да води само онај ко води рачуна о равнотежи између Истока и Запада, ко подиже привреду и инфраструктуру, а јача војску, те указао да то не може нико осим актуелног председника Александра Вучића.

"Погледате око себе и видите да то осим Вучића нико није ни радио, не планира, а и не може да уради. Ето вам резултата избора", написао је Стевандић на платформи Икс.

Као своју завршну поруку пред изборе у Србији 17. децембра председник парламента Републике Српске истакао је да треба добро размислити коме верујете и коме бисте од политичких лидера, да дође до невоље, оставили своје дете на чување.

Он је скренуо пажњу да постоје и политичари у које не би могао да има поверења јер користе недозвољене супстанце и имају разне неприхватљиве склоности и моделе понашања.

Нагласио је да је избор једноставан, јер своје најдрагоценије не бисте поверили било коме већ само ономе у кога имате поверења.

image