Србија и Балкан

Додик позвао грађане да заједно прославе Дан Републике: Година иза нас била успешна

Додик је поручио да се може очекивати да ће нелегитимна структура око Кристијана Шмита покушати да уради нешто са имовином Српске
Додик позвао грађане да заједно прославе Дан Републике: Година иза нас била успешна© ATA Images

Република Српска и Влада урадили су успешан посао у овој години, али не желимо се препустити лошим намерама странаца да обесмисле нашу Републику, рекао је Милорад Додик, председник Републике Српске, након састанка са функционерима и директорима јавних предузећа.

"Ако се проблематизује имовина, проблематизује се Република Српска. Ми то нећемо допустити. Позивам све грађане да заједно прославимо 9. јануар, рођендан Републике Српскe", истакао је Додик.

Додик је поручио да се може очекивати да ће нелегитимна структура око Кристијана Шмита покушати да уради нешто са имовином Српске.

"Сваки такав потез, позив је нама да сазовемо седницу Народне скупштине о самосталности Републике Српске", додао је Додик.

Додик је истакао да се разговарало о свим актуелним темама.

"Наше деловање треба да буде усмерено на јачање способности да управљамо у кризним временима. Базирали смо будуће деловање на појачан рад за стварање услова за инвестиције. Наставићемо да са појачаном одговорношћу радимо свој посао", поручио је Додик.

Председник Српске је честитао свим грађанима предстојеће новогодишње и божићне празнике.

image