Додик: Победа Путина дочекана је с радошћу и међу српским народом

Честитам председнику Путину, драгом пријатељу Републике Српске и српског народа, на новом мандату, поручио председник Републике Српске

Пети мандат на челу Руске Федерације, освојен убедљивом победом на председничким изборима, потврда је да председник Владимир Путин има огромно поверење руског народа и да земљу води у правом смеру, навео је председник Републике Српске Милорад Додик.

Победа председника Путина дочекана је с радошћу и међу српским народом, јер у њему види великог државника и пријатеља на којег се увек можемо ослонити и који брине о нашем народу. Такође, радује нас што је руски народ за свог лидера изабрао озбиљног, одговорног и мудрог државника, јер је то гаранција да ће се у данашњем свету одржати традиционалне вредности и да неће постати место у којем само одабрани могу да одлучују о свему, написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Честитао је Путину на новом мандату.

"Честитам председнику Путину, драгом пријатељу Републике Српске и српског народа, на новом мандату. Желим му добро здравље, снагу и истрајност на путу да сачува Русију и донесе мир и бољу будућност читавом свету", рекао је Додик.