Председник Владе Српске честитао Брнабић избор за председника Скупштине Србије

Вишковић је истакао да је уверен да ће Брнабић нову дужност обављати са истим ентузијазмом и ефикасношћу, као што је и до сада обављала све важне функције

Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је Ани Брнабић избор за председника Скупштине Србије уверен да ће њено лидерство донети још већи напредак грађанима Србије.

Вишковић је у честитки истакао да улога председника Народне скупштине носи велику одговорност, те да је уверен да ће је Брнабић обављати са истим ентузијазмом и ефикасношћу, као што је и до сада обављала све важне функције.

У периоду када је обављала функцију председника Владе Србије, одржано је, подсећа, много састанака, договорени су и реализовани бројни пројекти.

"Зато сам сигуран да ће Ваша посвећеност, стручност и енергија бити кључни фактор на даљем путу развоја Србије", истакао је Вишковић и изразио задовољство поводом избора Брнабић за председника Скупштине.

Вишковић је у честитки у име владе и у своје име пожелео Брнабићевој много успеха у обављању нове високе дужности, саопштено је из Бироа владе за односе са јавношћу.