Огласио се српски МУП: Добили смо информације од бечке полиције

Припадници Министарства унутрашњих послова настављају интензиван рад на проналаску мале Данке Илић

Министарство унутрашњих послова обавештено је од стране бечке полиције да на
снимку који је провераван у склопу потраге за несталом девојчицом, није
двогодишња Данка Илић, која је нестала 26. марта у Бањском Пољу, саопштио је МУП.

Припадници Министарства унутрашњих послова настављају интензиван рад на проналаску девојчице и утврђивању свих околности и чињеница у вези са нестанком детета.

Како се додаје, полицијски службеници из више организационих јединица МУП-а су на терену и испитују и проверавају све информације и сазнања у вези са нестанком Данке.

Подсетимо, аустријска полиција саопштила је јутрос да је искључена било каква повезаност Румунки са снимка са несталом Данком Илић.

"На основу истраге и пратећих чињеница, веза између особа приказаних на објављеним фотографијама и нестале девојчице из Бора може се јасно и без икакве сумње искључити", саопштила је аустријска полиција.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта око 13.45 часова у Бањском пољу код Бора, а у тренутку нестанка на себи имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп.

Девојчица има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара.

Након анализе свега што је до сада предузето у потрази за двогодишњом Данком Илић, истрага на територији Србије је проширена и на Аустрију, а Интерпол је расписао жуту потерницу.