Општина Савски венац: Неистините тврдње Лазовића о опструкцији прикупљања потписа

Из Општине Савски венац су саопштили да су обезбедили овериваче и да сумаксимално изашли у сусрет ЗЛФ без обзира што су њихови представници више пута мењали локације и термине за прикупљање потписа

Општина Савски венац саопштила је данас да је апсолутна неистина да руководство те општине врши опструкцију прикупљања потписа.

"Због неистина које износи Радомир Лазовић који је данас упао у зграду Општине Савски венац тврдећи да постоје озбиљне опструкције власти при прикупљању потписа, обавештавамо јавност да се на Савском венцу не врше никакве малверзације при прикупљању потписа и да је Градска општина Савски венац обезбедила оверитеље према захтеву представника Зеленог фронта", наводи се у саопштењу ГО Савски венац.

Како се додаје, Општина Савски венац је обезбедила овериваче и максимално изашла у сусрет Зелено левом фронту без обзира на то што су њихови представници више пута мењали локације и термине за прикупљање потписа.

Оверивачи су у претходних шест радних дана распоређени на местима прикупљања потписа на територији општине у складу са законском обавезом и захтевом ЗЛФ, а у складу са потребама других изборних листа које учествују у изборном процесу.

"Уједно, обавештавамо ЗЛФ да Градска општина Савски венац не врши саботажу наведене листе, а уколико постоји чињенично стање да Лазовић не може да прикупи довољан број потписа на нашој општини, то није разлог да износи неистине и обмањује грађане", наводи се у саопштењу Градске општине Савски венац.