Србија и Балкан

СНС о упадима у кол-центре: "Лево-либерални анархисти изгубили компас"

Инцидент испред Новосадског Сајма осудили су Владимир Ђукановић и Александар Марковић
СНС о упадима у кол-центре: "Лево-либерални анархисти изгубили компас"© Antonio Ahel/ATAImages

Народни посланик Владимир Ђукановић поручио је данас, након инцидента на Новосадском Сајму где је дошло је до кошкања и гурања полицајаца и представника опозиције и активиста - како су "лево-либерални анархисти" хтели да упадну у кол-центре СНС-а и испровоцирају како би им се узвратило.

"На основу тога би онда они причали како се над њима спроводи насиље. А од кад је света и века, односно вишестраначја, свака озбиљна политичка организација има свој кол центар, одакле позива сигурне гласаче. То све странке на свету раде, па је потпуно нејасно шта су они хтели", изјавио је Ђукановић за РТ Балкан.

Он је додао да се нада да ће тужилаштво реаговати, јер је, како каже, у питању "чист акт тероризма".

"Постоје и снимци изгредника и скандалозно је упадати тако људима у кол центар- да ли сте при здравој памети. То се дешавало на више локација, значи да је било организовано. Они су покушавали да сазнају где су наши кол центри, мада ми то нисмо ни крили, па су упадали да малтретирају људе", оцењује Ђукановић.

Александар Марковић, такође народни посланик СНС-а сматра да су опозициони лидери изгубили компас.

"Очигледно је да су неки опозициони лидери потпуно изгубили компас када су током изборног дана схватили да ће доживети прави изборни фијаско. Степен нервозе који упорно исказују говори о томе да нису дорасли да обављају јавне функције. Не могу да замислим како би изгледала Србија када би они преузели власт", закључио је.

 

image