Павић: Велики успех, да су изборни услови били фер, могли смо и више

Несторовићев покрет освојио је према првим подацима девет одборничких места, односно три више него у децембру

Александар Павић, члан покрета "Ми - снага народа- Бранимир Несторовић" сматра фантастичним успехом то што је ова политичка снага освојила, према првим подацима, 8,2 одсто подршке београдских бирача.

Несторовић ће тако у Скупштину града послати девет одборника, односно овај покрет сада је освојио три мандата него након децембарских избора.

"С обзиром на то да смо крајем фебруара доживели расцеп покрета, али и због тога што смо током последњих месец дана избачени и из провладиних и прозападних медија, мислимо да  је ово одличан резултат на коме можемо да градимо даљу будућност", истакао је Павић.

Он је захвалио својим саборцима али и гласачима који су истрпели ову медијску блокаду током које "нисмо имали прилике да се обраћамо људима".

"Да смо имали услове за иоле фер изборну утакмицу, верујем да смо могли и више. Рекли смо већ да је за нас успех све више него у децембру, а ово је много више него што смо освојили у децембру", подвукао је саговорник РТ Балкан.

Он је потврдио став лидера покрета Бранимира Несторовића, да ће, "Ми - снага народа", уколико опет буду тас на ваги и све буде зависило од њих, позвати друге партије да подрже њиховог кандидата како би "Ми" формирали мањинску власт.