Србија и Балкан

Вулин са Караном и Кострешевићем: Сви Срби ће бити заштићени где год да живе

Свесрпски сабор носи главну поруку да су Срби, где год да живе, један народ, јединствен политички народ, навели су саговорници
Вулин са Караном и Кострешевићем: Сви Срби ће бити заштићени где год да живе© РТ Балкан

Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин, уочи Свесрпскпг сабора састао се данас са министром унутрашњих послова Републике Српске Синишом Караном и директором полиције Републике Српске Синишом Кострешевићем у Палати Србија.

Током разговора истакли су да Свесрпски сабор носи главну поруку да су Срби, где год да живе, један и јединствен политички народ.

Саговорници су нагласили да српски лидери Александар Вучић и Милорад Додик чувају и штите српске националне интересе, и да се то највише показало приликом гласања о срамној резолуцији о Сребреници у Скупштини Уједињених нација, где је читав свет могао да види снажну борбу председника Вучића за опстанак и слободу српског народа.

Заједнички су истакли да ће сви Срби бити заштићени где год да живе.

Каран и Кострешевић су захвалили Вулину на свему што чини за српски народ са обе стране Дрине, као и на изузетно успешној сарадњи у периоду када је Александар Вулин обављао функцију министра унутрашњих послова Србије и директора БИА.

image