Србија и Балкан

Стиже освежење: Облаци, киша, могућ и град

Јутарња температура од 16 до 20, дневна од 25 на северу и западу до 33 степени Целзијуса на истоку и југоистоку Србије
Стиже освежење: Облаци, киша, могућ и град© FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

У Србији ће сутра, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, бити променљиво облачно и мало свежије, пре подне на северу, а до краја дана и у западним и централним крајевима нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином који ће локално бити праћени и већом количином падавина за кратко време, понегде је могућ и град.

Само се на југу и истоку Србије очекује претежно сунчано и топло време, а дуваће слаб и умерен ветар, западни и северозападни.

Јутарња температура од 16 до 20, дневна од 25 на северу и западу до 33 степени Целзијуса на истоку и југоистоку Србије.

У Београду ће сутра бити променљиво облачно време са сунчаним интервалима, мало свежије и нестабилно време, повремено са краткотрајном кишом и пљусковима са грмљавином.

Јутарња температура ће бити од 18 до 20, највиша дневна око 26 степени Целзијуса.

У наредним данима у Србији се очекује променљиво облачно и мало свежије време. Локално се може очекивати већа количина падавина за кратко време, а понегде је могућа и појава града.

Од четвртка по подне следи стабилизација времена, променљиво облачно са сунчаним интервалима, а изнад већег дела земље биће суво. Само у југозападним, јужним и југоисточним крајевима очекују се киша и локални пљускови са грмљавином уз постепени престанак падавина после подне и увече.

image