Нишлије сутра опет гласају: Поновљени локални избори на два бирачка места

На бирачком месту број 14, у ОШ "Ћеле Кула", поново се гласа, јер нису били адекватно попуњени обрасци за лица која су гласала ван бирачког места, док на бирачком месту број 16, у Ватрогасном дому, није достављен контролни лист

У општини Медијана у Нишу сутра ће бити поновљено гласање на локалним изборима на бирачким местима 14 и 16. Како је потврђено Танјугу у општинској изборној комисији Медијане, бирачи ће сутра моћи поново да гласају на бирачком месту 14 у Основној школи "Ћеле Кула" и у Ватрогасном дому – бирачком месту 16.

Реч је о општинским изборима који се понављају, јер је изборна комисија утврдила неправилности на та два бирачка места.

Како су рекли из ОИК Медијана, на бирачком месту број 14, у ОШ "Ћеле Кула", поново се гласа, јер нису били адекватно попуњени обрасци за лица која су гласала ван бирачког места, док на бирачком месту број 16, у Ватрогасном дому, није достављен контролни лист.

Грађани ће сутра гласати на два места у Општини Медијана за општинске одборнике, а право гласа остварило је 3.464 бирача.

Бирачи који нису у могућности да гласају на бирачком месту због тешке болести, старости или инвалидитета, могу затражити од Општинске изборне комисије да гласају ван бирачког места. Бирачка места биће отворена од 7 до 20 часова.