Србија и Балкан

Вучић: Србија сама бира свој пут (ВИДЕО)

Председник Србије сумирао је своју радну недељу, поручивши да су да су мир, стабилност, дијалог и сарадња кључни за напредак
Вучић: Србија сама бира свој пут (ВИДЕО)© TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Председник Србије Александар Вучић, сумирајући активности у претходној седмици поручио је Србија сама бира свој пут, а да су мир, стабилност, дијалог и сарадња кључни за напредак и да је без обзира на неслагања због заједничке будућности потребно да се разговара како унутар Србије, тако и у региону и Европи.

"Србија жели мир, стабилност, дијалог и сарадњу јер једино тако можемо да остварујемо снове, растемо, напредујемо и обезбедимо бољи живот за наше грађане. Можемо да се не слажемо око многих питања, али морамо да разговарамо и да радимо заједно, како унутар Србије, тако и у региону и Европи, зарад боље будућности свих", навео је Вучић на свом инстаграм профилу.

Он је истакао да је током свих разговора које је има ове недеље био поносан што представља Србију.

"У свим разговорима које сам имао и ове недеље био сам, и увек ћу остати, поносан на чињеницу да представљам земљу која је слободна и независна, која сама доноси одлуке и сама бира свој пут", закључио је Вучић.

image