Србија и Балкан

Вулин: Колика год да је сила која Србима брани да се уједине, још је већа жеља

Сви који су учествовали у продаји Слободана Милошевића, баш као и они који су се одрекли Принципа и они који су убили Вожда, остали су запамћени као клетва потомцима, издајници и срамота великог српског народа, поручио је потпредседник Владе Републике Србије на Видовдан
Вулин: Колика год да је сила која Србима брани да се уједине, још је већа жељаGetty © Milos Miskov/Anadolu Agency

Колика год да је сила која Србима брани да се уједине, још је већа српска жеља да први пут од царства Душановог будемо у јединственој држави, навео је потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин који је на Видовдан послао снажну поруку.

"'Браћо Срби данас је Видов дан', тако се Србима обратио председник Слободан Милошевић када су га продали и предали Хагу. Његовом главом, као ни Принциповом, као ни Карађорђевом нисмо купили ни слободу ни мир ни будућност, али њиховом борбом и њиховом жртвом јесмо", поручио је Вулин, па додао:

"Сви који су учествовали у продаји Слободана Милошевића, баш као и они који су се одрекли Принципа и они који су убили Вожда, остали су запамћени као клетва потомцима, издајници и срамота великог српског народа. На Видов дан, види се сав српски свет и свако од нас у њему."

Вулин прецизира да је процес уједињења започет и да се то више не може зауставити.

image