Србија и Балкан

Дачић се састао са представницима компаније "Милбауер"

На састанку је истакнуто да је кроз сарадњу Министарства унутрашњих послова и компаније "Милбауер" успешно реализован већи број високотехнолошких пројеката, саопштило је министарство
Дачић се састао са представницима компаније "Милбауер"© FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

Потпредседник владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић разговарао је данас са представницима компаније "Милбауер", једном од водећих компанија у области примене безбедносних система за израду персонализованих докумената и њиховог унапређења.

На састанку је истакнуто да је кроз сарадњу Министарства унутрашњих послова и компаније "Милбауер" успешно реализован већи број високотехнолошких пројеката, саопштило је министарство.

Дачић је нагласио важност континуираног унапређења технолошких капацитета у области унутрашњих послова, посебно у домену развоја система израде личних документа, јер они не само да омогућавају идентификацију грађана, већ олакшавају приступ различитим правима и услугама.

Према његовим речима, Министарство унутрашњих послова ради на јачању институционалних капацитета, посебно у области управних послова, како би рад полиције био ефикаснији и грађани на једноставан и брз начин остварили своја права.

Представници компаније "Милбауер" су изразили спремност за наставак сарадње са Министарством унутрашњих послова, као и за даље технолошке иновације које ће допринети ефикаснијем деловању полиције.

image